Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Γιώργος Φράγκος
Συγγραφέας (Author)

Ο Γιώργος Φράγκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε στη Βενεζουέλα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα τελείωσε τις βασικές σπουδές και απέκτησε το πτυχίο του οδοντοτεχνίτη, επάγγελμα που ασκεί μέχρι και σήμερα.

Δεν είχε σκεφθεί ποτέ να ασχοληθεί με τη συγγραφή, μέχρι τη στιγμή που για να περάσει την ώρα του σε ένα ταξίδι με το ΚΤΕΛ, αποφάσισε να διαβάσει το πρώτο του βιβλίο. Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να γράφει, με απόλυτη συνέπεια, μυθιστορήματα που οι ήρωες έχουν την ιδιομορφία να περνούν από την πραγματικότητα στο παράδοξο με δεξιοτεχνία.

Για διάστημα τριών ετών καταπιάστηκε με τη δημοσιογραφία, με άρθρα και συνεντεύξεις να φιλοξενούνται στις σελίδες των Athens Voice, Lifo, Grafistas, Press4all, και στο ΒΗΜΑ. Όμως αυτή η ενασχόληση τον ανάγκαζε να αμελεί τους ήρωές του και έτσι αποφάσισε να αφιερωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Μέχρι σήμερα έχει γράψει εννέα μυθιστορήματα και πολλά διηγήματα τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά περιοδικά.

Το 2017 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα «Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του», εκδόσεις Ταξιδευτής.

Έργα του έχουν βραβευθεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και από την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη.



(Πηγή: Εκδόσεις Όταν, 2022)



Συνεργάστηκε με...
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα