Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Ο γάτος Μπάκο και το λαμπερό φως
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

Συγγραφέας: Κουρσουμπά, Ειρήνη ()
Εκδότης: Εκδόσεις Κομνηνός
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-618-84161-6-1 Εκδόσεις Κομνηνός 2019
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21χ14 - 132
Ένα παραμύθι εμπνευσμένο από την ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου και του Μέρλιν, με τον γάτο Μπάκο, που προοριζόταν για βασιλιάς για τις ικανότητες και τις μαγικές του ιδιότητες, τον μάγο Μέρλιν, σε τετράποδη και γούνινη μορφή, τη Μοργκάνα και τη Μοργκόουζ με αλλαγμένα πρόσωπα και ιδιοσυγκρασίες.

Μια ιστορία για το Σκοτάδι που, κάποιες στιγμές, αντιμετωπίζουμε όλοι στη ζωή μας και το Φως που αναδεικνύει την αγάπη μας για καλοσύνη και ζωή.

Μια ιστορία που, όπως όλες οι ιστορίες, οι μύθοι και τα παραμύθια, προσπερνά τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν και αναζητά τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής μας.

Μια περιπέτεια που θα σε κάνει να νιώσεις σαν... μαθητευόμενος μάγος.

Μια περιπέτεια με ένταση, βία, φόβο, απόγνωση, αλλά και λύτρωση και γέλιο, που τελικά θα σε παρασύρει σ\' ένα γοητευτικό ταξίδι αυτογνωσίας και επίγνωσης.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα