[...] Η έρευνα περιλαμβάνει 993 τίτλους βιβλίων κατανεμημένους σε 10 θεματικής κατηγορίες. Επιδιώκοντας, μάλιστα, να καλυφθεί ο ελληνόγλωσσος επιστημονικός χώρος στο σύνολό του, έχουν συμπεριληφθεί και οι σχετικές εκδόσεις της Κύπρου. Για τη βιβλιογραφική καταγραφή τηρήθηκαν τα πρότυπα της ελληνικής βιβλιογραφίας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καθώς και οι κανόνες του ISO 560 του ΕΛΟΤ για τις βιβλιογραφίες. Τα ειδικά διαμορφωμένα ευρετήρια της έκδοσης αποσκοπούν στο να διευκολύνουν τους ερευνητές στην αναζήτηση βιβλίων, ενώ τα στατιστικά στοιχεία αντανακλούν το μέγεθος και τις τάσεις της ελληνόγλωσσης βιβλιογραφικής παραγωγής στα θέματα που ενδιαφέρουν.
Το ΙΟΜ υλοποίησε την έκδοση "Τα Βιβλία της Επικοινωνίας", με στόχο τη δημιουργία ενός εγχειριδίου επιστημονικής προσέγγισης των πολυσχιδών θεμάτων της, προκειμένου να αποτελέσει τόσο ένα χρηστικό εργαλείο για τους ερευνητές, φοιτητές και μαθητές, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες όσο και έναν οδηγό πληροφόρησης για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον καίριο χώρο της επικοινωνίας.
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.