Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Bookia προτείνει...
...Ολέθριο άγγιγμα
Scarlett St. Clair Scarlett St. Clair
Ο Κώστας Χατζηαντωνίου γεννήθηκε το 1965 στη Ρόδο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση. Δοκιμιογράφος και πεζογράφος, έχει συνεργαστεί με έγκριτες περιοδικές και εγκυκλοπαιδικές εκδόσεις. Σήμερα διευθύνει το λογοτεχνικό περιοδικό "Κοράλλι". Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων και της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Κωστή Παλαμά... Περισσότερα...
Μίνωας
Βιβλίο Ολέθριο άγγιγμα
Συγγραφέας Scarlett St. Clair
Κατηγορία Φανταστική λογοτεχνία
Εκδότης Μίνωας
Συντάκτης-ρια Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».


Το διάβασες;
Πες τη γνώμη σου στο Bookia!

Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Η σχέση της Περσεφόνης και του Άδη έχει μαθευτεί και η μιντιακή φρενίτιδα που ακολουθεί διαταράσσει την καθημερινότητά τους και απειλεί να αποκαλύψει την ταυτότητα της θεάς της άνοιξης. Ο Άδης, ο θεός των νεκρών, έχει ένα κολασμένο παρελθόν που όλοι ανυπομονούν να φέρουν στο φως, σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσουν την Περσεφόνη να μείνει μακριά του.

Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα όταν μια τρομερή τραγωδία πλήττει την Περσεφόνη, ενώ ο Άδης αρνείται να τη βοηθήσει. Απελπισμένη, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, κλείνοντας συμφωνίες που θα έχουν ολέθριες συνέπειες.

Αντιμέτωπη με μια πλευρά του Άδη που δεν ήξερε ότι υπήρχε και συντετριμμένη από την απώλεια, η Περσεφόνη αναρωτιέται αν θα μπορέσει να γίνει πραγματικά η βασίλισσα του Άδη.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΥΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

«ΔΗΛΑΔΗ, ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;»

Ο ΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΗΣ.

«ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΚΑΙΓΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ».

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της τριλογίας κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες από τις εκδόσεις Μίνωας και ένα πράγμα έχω να σας πω: ότι διαβάζοντάς το όχι μόνο θα σας συναρπάσει, αλλά δε θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας! Πρόκειται για μια καθόλου συνηθισμένη ιστορία όπου τα γεγονότα τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς που ο αναγνώστης δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα!

Οι κεντρικοί ήρωες δε μας είναι και τόσο άγνωστοι. Έρχονται πιο κοντά και όσο το κακό παραμονεύει εκείνοι γίνονται σχεδόν ένα. Δεν έχω σκοπό να αποκαλύψω τίποτα, ούτε να κάνω σπόιλερ. Όσοι διαβάσατε το πρώτο μέρος είμαι σίγουρος ότι ενθουσιαστήκατε. Το λοιπόν: το δεύτερο μέρος είναι ακόμα καλύτερο.

Εγώ προσωπικά κόλλησα μαζί του, αισθάνθηκα ανάμεικτα συναισθήματα, κυρίως όμως είχα μπει τόσο καλά στην ιστορία που δεν μπορούσε τίποτα να μου αποσπάσει την προσοχή. Κλείνοντας θέλω να πω μόνο τέσσερις λέξεις που τις λέω συχνά όταν με κερδίζει ένα βιβλίο:

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα